Over ons

HYTILE "no dust - no danger - no worries"

De HYTILE Dakpanknipper is ontwikkeld gedurende vele jaren door GUTHRIE MANUFACTURING (AUST) PTY. LTD. en is uitgegroeid tot een industrie standaard in Australië en Nieuw-Zeeland.

Door te luisteren naar u, de eindgebruiker, is een product ontwikkeld dat uw werk echt makkelijker maakt. Het speciale ontwerp laat verhoogde efficiëntie toe, vermindert rugproblemen en veroorzaakt minder vermoeidheid.

De duurzaamheid van het materiaal heeft zich bewezen, met eerdere modellen nog steeds in gebruik na 25 jaar.

In 2009 is de Hytile Dakpanknipper ontdekt voor de Europese markt door Roel Kranenborg van het Nederlandse dakdekkersbedrijf GEBR. KRANENBORG DAKDEKKERSBEDRIJF BV. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar specialist in hellende daken. Gebr. Kranenborg doet in aanleg en renovatie van daken, het bedrijf werkt voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Samen met zijn broer Paul heeft Roel Hytile Europe BV opgericht en een overeenkomst afgesloten met de Australische bedenkers van het product, waardoor zij het exclusieve recht verkregen hebben om de Hytile Dakpanknipper op de Europese markt te importeren en te distribueren.

HYTILE biedt een volledige twaalf maanden garantie, en we zijn slechts een e-mail of telefoontje verwijderd voor advies of assistentie bij uw mogelijke vraagstukken.

We zijn u graag van dienst.


Zie wat onze klanten zeggen over de Hytile Dakpanknipper